torsdag 12 mars 2009

hörselscreening

Idag har vi varit på hörselscreening på sös. När O var nyfödd, 26 timmar gammal, gjorde de hörseltest på honom men han blev inte "godkänd" så vi gjorde om det idag. Tyvärr blev han inte godkänd på höger öra idag heller, så om två veckor ska vi göra hörseltest på huddinge igen. Troligen kan det vara så att han fortfarande är förkyld och det kan vara det som ställer till det. Vi får se.

De senaste tre dagarna som har varit har O haft väldigt ont i magen och skrikit mycket, men idag mår han bättre. Så vi har varit ute på promenad och sen har vi varit ute och åkt bil (hämtade pappa på jobbet). Nu ligger O och sussar jämte mig i soffan.

Ska försöka lägga in bilder i mon på O när han gjorde hörseltestet, han va så söt. (just nu ligger bilderna på mormors kamera)

1 kommentar:

BlomBebis sa...

Har du pratat med BVC om hans magont? Jag fick använda minifom på Lukas. De slår sönder luftbubblorna som de sväljer med mjölken. Sempers magdroppar har jag också hört ska vara bra. Finns på familjeliv om du vill nå mig :) Oliver är jättefin! Mvh Marlene