tisdag 7 juli 2009

oj oj oj

oj vilken dålig uppdatering det har blivit här... har helt enkelt inte lika mycket tid längre att sitta och blogga och lägga in bilder på datorn.

varför? - jo våran lilla pojke börjar bli stor och vill mest leka hela tiden. Bästa leksaken just nu är troligtvis (förutom mamma) bitringen och en tom ketchupflaska. Det dreglas en helt del och många händer och saker hamnar i munnen, så gissningsvis kliar det ganska bradär nu.
En annan favorit sysselsättning som Oliver har är att äta! dock inte bröstmjölk och inte heller jätte gärna ersättning. Så nu äts det en hel del gröt, grönsakspuré och frukspuré här hemma. Detta har oxå resulterat i att Oliver lärt sig drick vatten och tycker att det är helt ok.
Nästa tisdag ska vi till bvc och möta och väga, Oliver ska då även få sin andra vaccination. Hoppas bara att han inte blir lika ledsen som sist.

Så nu påkallar Oliver mitt intresse och tycker att vi ska börja leka,,, så ha en skön dag och jag lovar att försöka uppdatera oftare. (förhoppningsvis kanske det kommer lite nya bilder i kväll)

Inga kommentarer: